top of page

Hemsida

Namnlös design (20).png

Hemsida

 En professionell och kraftfull hemsida som speglar ditt företags identitet och kommunicerar din verksamhet effektivt

Vill du se till att ditt företag sticker ut i mängden och når ut till en större publik? Då är en professionellt designad och kraftfull hemsida en av de bästa investeringarna du kan göra.

Vi börjar processen med att djupdyka in i ditt varumärkes identitet och mål. Med detta som grund skapar vi en visuell design som inte bara fångar essensen av ditt företag utan också engagerar din målgrupp. Målet är att skapa en estetisk tilltalande sida som kommunicerar ditt budskap klart och tydligt.

Medvetna om dagens diversifierade användande av enheter bygger vi din hemsida för att fungera felfritt på datorer, tablets och smartphones. Detta kallas responsiv design och innebär att din sida automatiskt anpassar sig efter skärmstorleken på användarens enhet, vilket garanterar en optimal användarupplevelse för alla.

För att göra din hemsida lättare att hitta online implementerar vi grundläggande sökmotoroptimering (SEO). Detta innebär att vi använder specifika tekniker och strategier för att förbättra din webbplats placering i sökresultaten, vilket gör det enklare för potentiella kunder att hitta dig.

Vi använder populära och beprövade innehållshanteringssystem (CMS) som gör det enkelt för dig att själv hantera och uppdatera din hemsidas innehåll. Du behöver ingen programmerings kunskap för att lägga till nya sidor, uppdatera texter eller lägga till bilder.

I en tid då användares tålamod är begränsat och säkerhetskrav är höga, prioriterar vi både hastigheten på din webbplats och dess säkerhet. Vi implementerar de senaste teknikerna för att din sida ska ladda snabbt och skyddas mot cyberhot.

Efter att din hemsida är uppe och snurrar, står vi kvar vid din sida. Vi erbjuder fortgående support och rådgivning för att säkerställa att din digitala närvaro förblir stark, relevant och säker.

Genom att välja Visua Design som din partner får du en hemsida som inte bara ser bra ut och fungerar på alla enheter, utan också är optimerad för att dra till sig rätt besökare och enkelt kan uppdateras av dig. Vi fokuserar på att göra tekniken tillgänglig och hanterbar, så att du kan koncentrera dig på att växa ditt företag.

Namnlös design (19).png

Företagslogga

Öka igenkänningen och stärk varumärket med en professionell och minnesvärd logotyp

En företagslogotyp är en symbol eller ett visuellt element som används för att identifiera och representera ditt företag eller varumärke. En väl utformad logotyp är en viktig del av ditt företags identitet och kan ha stor påverkan på hur företaget uppfattas av kunder och allmänheten.

Support & underhåll

Låt oss ta hand om allt det tråkiga jobbet medan du fokuserar på din verksamhet

Med vår supporttjänst kan du känna dig trygg med att ditt varumärke alltid är online och att eventuella tekniska problem snabbt åtgärdas. Vi håller koll på allt från webbplatsens prestanda till innehållsuppdateringar på sociala medier, så att du kan fokusera på att driva ditt företag utan avbrott. Oavsett om det handlar om att uppdatera innehåll, säkerhetskopiera din webbplats eller lösa tekniska problem, så har vi alltid din rygg. 

Copywriter / Texter

Vi hjälper dig att skapa engagerande och relevanta texter och bilder som håller dina kunder intresserade och informerade.

Vill du öka aktiviteten på din hemsida, bygga ett starkare varumärke och öka försäljningen? Då är engagerande och relevant content avgörande för din digitala närvaro. Vi är experter som hjälper dig att skapa content som verkligen ger resultat.

Sociala medier

Vi hjälper dig att skapa och hantera dina sociala mediekanaler på ett sätt som engagerar din publik och stärker ditt varumärke

Vill du maximera synligheten för ditt företag och dra nytta av den stora potential som sociala medier har att erbjuda? Då är vi din bästa partner för att uppnå detta.

Webbhosting & domäner

Vi hjälper dig att underhålla och ha koll på ditt webbhotell och domäner

Behåll kontrollen över din online-närvaro med vårt professionella webbhotell- och domänunderhåll. Vi erbjuder pålitliga tjänster som hjälper dig att hantera och övervaka dina webbplatser och domäner så att du kan fokusera på att driva ditt företag. Med vår expertis och stöd kan du känna dig säker på att din online-närvaro är i goda händer. Låt oss ta hand om det tekniska så att du kan fokusera på att skapa en framgångsrik online-närvaro

Namnlös design (20).png
"Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works"

- Steve Jobs

bottom of page