top of page

Support & Underhåll

Logga (13).png
Kopia av Intervjudag.LinneHemvård.png

Support & underhåll

Låt oss ta hand om allt det tråkiga jobbet medan du fokuserar på din verksamhet

Med vår supporttjänst kan du känna dig trygg med att ditt varumärke alltid är online och att eventuella tekniska problem snabbt åtgärdas. Vi håller koll på allt från webbplatsens prestanda till innehållsuppdateringar på sociala medier, så att du kan fokusera på att driva ditt företag utan avbrott. Oavsett om det handlar om att uppdatera innehåll, säkerhetskopiera din webbplats eller lösa tekniska problem, så har vi alltid din rygg. 

Vi övervakar din webbplats kontinuerligt för att säkerställa att den alltid är online och fungerar som den ska. Det innebär att ditt varumärke aldrig missar en möjlighet att nå ut till kunder eller göra ett intryck på grund av tekniska problem.

I händelse av att något går fel, har vi ett team redo att snabbt åtgärda problemet. Vårt mål är att minimera eventuella avbrott och återställa normal drift så snabbt som möjligt, så att din verksamhet kan fortsätta utan störningar.

Tekniken utvecklas ständigt, och det gör även hoten mot webbplatser. Vi tar hand om regelbundna uppdateringar för din webbplats och dess komponenter för att säkerställa att allt är uppdaterat och säkert. Dessutom genomför vi regelbundna säkerhetskopieringar för att skydda din data och återställa information vid behov.

Att hålla din webbplats fräsch och relevant är nyckeln till att engagera din publik. Vi hanterar uppdateringar av innehåll, från blogginlägg till produktinformation, så att du kan vara säker på att ditt innehåll alltid är aktuellt och engagerande.

Förutom att underhålla din webbplats, kan vi även hjälpa till med uppdateringar och underhåll av dina sociala mediekonton. Detta inkluderar allt från att posta nya innehåll till att uppdatera information, vilket hjälper till att hålla ditt varumärke aktivt och engagerande över flera plattformar.

Vi är mer än bara ett supportteam; vi är dina partners i digitalt underhåll. Vårt team står tillgängligt för att erbjuda personlig service och rådgivning, hjälpa dig att navigera i den digitala världen och se till att din online närvaro ständigt optimeras för bästa möjliga resultat.

Genom att välja Visua Designs tjänst för support och underhåll kan du lägga allt det "tråkiga jobbet" på oss och istället lägga tid på att utveckla ditt företag. Vi ser till att din digitala närvaro är i toppskick, så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Namnlös design (19).png

Företagslogga

Öka igenkänningen och stärk varumärket med en professionell och minnesvärd logotyp

En företagslogotyp är en symbol eller ett visuellt element som används för att identifiera och representera ditt företag eller varumärke. En väl utformad logotyp är en viktig del av ditt företags identitet och kan ha stor påverkan på hur företaget uppfattas av kunder och allmänheten.

Hemsida

 En professionell och kraftfull hemsida som speglar ditt företags identitet och kommunicerar din verksamhet effektivt

Vill du se till att ditt företag sticker ut i mängden och når ut till en större publik? Då är en professionellt designad och kraftfull hemsida en av de bästa investeringarna du kan göra.

Copywriter / Texter

Vi hjälper dig att skapa engagerande och relevanta texter och bilder som håller dina kunder intresserade och informerade.

Vill du öka aktiviteten på din hemsida, bygga ett starkare varumärke och öka försäljningen? Då är engagerande och relevant content avgörande för din digitala närvaro. Vi är experter som hjälper dig att skapa content som verkligen ger resultat.

Sociala medier

Vi hjälper dig att skapa och hantera dina sociala mediekanaler på ett sätt som engagerar din publik och stärker ditt varumärke

Vill du maximera synligheten för ditt företag och dra nytta av den stora potential som sociala medier har att erbjuda? Då är vi din bästa partner för att uppnå detta.

Webbhosting & domäner

Vi hjälper dig att underhålla och ha koll på ditt webbhotell och domäner

Behåll kontrollen över din online-närvaro med vårt professionella webbhotell- och domänunderhåll. Vi erbjuder pålitliga tjänster som hjälper dig att hantera och övervaka dina webbplatser och domäner så att du kan fokusera på att driva ditt företag. Med vår expertis och stöd kan du känna dig säker på att din online-närvaro är i goda händer. Låt oss ta hand om det tekniska så att du kan fokusera på att skapa en framgångsrik online-närvaro

Namnlös design (20).png
"Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works"

- Steve Jobs

bottom of page