top of page

Våra projekt

Välkommen till vår projektportfölj! Här kan du se exempel på olika uppdrag och projekt vi har genomfört för våra nöjda kunder. Från webbdesign och logotyper till grafiska profiler och sociala medier – låt dig inspireras av vårt arbete och se hur vi kan hjälpa ditt företag att nå nya höjder.

Moana Sushi

Vi på Visua Design hade nöjet att samarbeta med Moana Sushi för att förbättra deras digitala närvaro och kundupplevelse. Vårt arbete omfattade flera delar för att säkerställa att deras varumärke verkligen skiner både online och offline.

Hemsida: Vi skapade en ny, mobilvänlig hemsida för Moana Sushi som är lätt att navigera. Med en rullgardinsmeny kan besökarna enkelt visa enbart den mat de är sugna på, vilket förbättrar användarupplevelsen och gör det lättare att hitta favoriträtterna.

Google My Business: Vi optimerade deras Google My Business-profil med snygga bilder, korrekta länkar och uppdaterad information. Detta bidrog till att öka deras synlighet online och locka fler kunder till restaurangen.

 

Meny foldrar: Vi designade nya menyer för restaurangen som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionella. Dessa foldrar delas ut till kunderna och används i restaurangen för att ge en tydlig och attraktiv presentation av deras matutbud.

 

Digital meny: För att ytterligare förbättra kundupplevelsen skapade vi en digital meny som visas på deras 40" LED-skärm i restaurangen. Denna moderna lösning gör det enkelt för kunderna att se vad som erbjuds på ett överskådligt sätt.

Facelift på logotypen: Vi gav även deras logga en modern "facelift" för att bättre spegla deras varumärke och attrahera kunder. Den uppdaterade logotypen är nu mer stilren och i linje med deras visuella identitet.

 

Här nedan kan du se bilder på slutresultatet av vårt arbete.

Kronobergs Bygg & Allservice

Vi på Visua Design hade nöjet att samarbeta med Kronobergs Allservice för att förnya deras varumärke och förbättra deras digitala närvaro. Genom vårt arbete kunde vi hjälpa dem att presentera sig på ett mer professionellt och tilltalande sätt.

Hemsida: Vi byggde en modern, proffsig och snygg hemsida för Kronobergs Bygg & Allservice. Den nya webbplatsen är utformad för att vara lätt att navigera och för att tydligt visa deras tjänster och projekt. Detta hjälper kunderna att snabbt hitta den information de behöver och ger ett starkt första intryck.

 

Google My Business: För att säkerställa att deras företag är synligt på nätet, skapade vi en Google My Business-profil för Kronobergs Bygg & Allservice. Genom att optimera denna profil, ser vi till att företaget lätt kan hittas på Google Maps, vilket ökar deras lokala synlighet och drar fler kunder.

 

Logotyp och namnbyte: Vi uppgraderade även deras logga för att bättre spegla det nya varumärket. Med hjälp av vår rådgivning valde företaget att byta namn till Kronobergs Bygg & Allservice, då majoriteten av deras jobb utförs inom byggsektorn. Den nya logotypen och namnet hjälper till att tydligare kommunicera deras expertis och tjänsteutbud.

Professionell e-post: Vi hjälpte också till med att skapa en professionell e-postadress som är i linje med deras nya domän. Detta bidrar till ett mer professionellt intryck och förbättrar kommunikationen med kunder och partners.

 

Här nedan kan du se bilder på slutresultatet av vårt arbete.

Jätterent Städ

Vi på Visua Design hade äran att vara med från allra första början i skapandet av Jätterent Städ. Vårt samarbete omfattade allt från idéutveckling till att bygga en stark digital närvaro och varumärkesidentitet.

 

Namnförslag och varumärkesutveckling: Vi hjälpte till att ta fram förslag på namn för företaget. Efter noggranna överväganden valdes namnet Jätterent Städ, vilket tydligt kommunicerar företagets fokus och tjänster.

 

Företagslogga och grafisk profil: Vi designade en företagslogga som innehåller fem stjärnor, vilket symboliserar de betyg företaget får från Google. Idag har Jätterent Städ 47 recensioner med ett totalt betyg på fem stjärnor. Den nya logotypen och den sammanhängande grafiska profilen hjälper till att stärka företagets identitet och varumärke.

 

Hemsida: Vi skapade en professionell och användarvänlig hemsida för Jätterent Städ. Webbplatsen är utformad för att vara lätt att navigera och ger en tydlig presentation av företagets tjänster och värderingar.

 

Sociala medier: Vi etablerade och optimerade företagets närvaro på sociala medier genom att skapa professionella företagssidor på både Facebook och Instagram. Vi hjälpte även till att ta fram content och marknadsföra det genom annonsering, vilket bidrog till att öka synligheten och engagemanget med kunderna.

 

Marknadsföringsmaterial: Vi tog fram broschyrer, designade mässmaterial som roll-ups, visitkort och foldrar. Allt material är enhetligt och speglar företagets professionella image.

 

Google My Business: Vi skapade och optimerade en Google My Business-profil för Jätterent Städ. Tack vare vår expertis och strategiska tips har företaget lyckats nå topp 3 i Google Maps på mindre än ett år, vilket har ökat deras synlighet och dragit fler kunder.

 

Offertdesign och layout: Vi hjälpte även till att ta fram en professionell design och layout till deras offert som skulle skickas in i en upphandling, vilket gav ett mer professionellt och tilltalande intryck.

 

Domännamn och e-post: Vi hjälpte dem att köpa domännamnet, skapa flera e-postadresser och designa mejlsignaturer, vilket bidrog till ett mer professionellt och sammanhängande intryck i all deras kommunikation.

 

Här nedan kan du se bilder på slutresultatet av vårt arbete.

Linné Ekonomi

Vi på Visua Design hade nöjet att samarbeta med Linné Ekonomi i samband med deras namnbyte från Ekonova till Linné Ekonomi, som en del av deras satsning på att bli mer nationella. Vårt arbete omfattade flera viktiga delar för att stärka deras varumärke och digitala närvaro.

 

Namnbyte och varumärkesutveckling: Vi hjälpte Linné Ekonomi med övergången från Ekonova till Linné Ekonomi. Namnbytet var en strategisk satsning för att expandera nationellt och bättre spegla företagets vision.

 

Företagslogga och grafisk profil: Vi skapade en ny logga som är både professionell och seriös, samtidigt som den speglar företagets rötter i Småland. Loggan innehåller ett lejon som symboliserar det småländska landskapsvapnet, vilket ger en stark lokal förankring samtidigt som den signalerar styrka och pålitlighet.

 

Hemsida: Vi designade en professionell och användarvänlig hemsida för Linné Ekonomi. Webbplatsen är utformad för att vara enkel att navigera och ger en klar och tydlig presentation av företagets tjänster och expertis.

 

Google My Business: Vi skapade och optimerade en Google My Business-profil för Linné Ekonomi för att öka deras synlighet online och göra det lättare för kunder att hitta och kontakta dem.

 

Företagspresentation: Vi tog fram en design för deras företagspresentation som de kan använda vid möten, presentationer och andra affärssammanhang. Denna professionella presentation hjälper till att kommunicera deras tjänster och värderingar på ett tydligt och engagerande sätt.

 

Visitkort och mejlsignaturer: Vi designade även deras visitkort och mejlsignaturer, vilket ger ett sammanhängande och professionellt intryck i all deras kommunikation.

 

Här nedan kan du se bilder på slutresultatet av vårt arbete.

Linné Hemvård

Vi på Visua Design har haft förmånen att samarbeta med Linné Hemvård, där vi har ansvarat för nästan alla deras marknadsföringsbehov utom deras hemsida. Samarbetet har resulterat i många framgångsrika projekt och en stark digital och fysisk närvaro för företaget.

Informationsblad, nyhetsbrev och broschyrer: Vi har skapat olika informationsblad, nyhetsbrev och broschyrer för Linné Hemvård. Dessa material hjälper dem att hålla sina kunder informerade och engagerade.

 

Mässmaterial: Vi har designat mässmaterial, från pennor och beachflaggor till mässbord, som alla är enhetliga och speglar deras moderna grafiska profil.

 

Grafisk profil: Vi har uppdaterat och moderniserat deras grafiska profil för att ge företaget ett fräscht och samtida utseende.

 

Sociala medier och marknadsföring: Vi hjälper Linné Hemvård kontinuerligt med marknadsföring i sociala medier, inklusive att skriva nyheter på deras hemsida och designa deras inlägg i lokaltidningen Växjö & Alvesta.

 

Företagspresentation och videomaterial: Vi har tagit fram en ny fräsch företagspresentation samt skapat videomaterial som visas i lokala matvarubutiker. Detta hjälper till att öka deras synlighet och attrahera nya kunder.

 

Linné Hemvård är en drömkund för oss, eftersom de är medvetna om sina styrkor och låter oss ta hand om marknadsföringen så att de kan fokusera på det de är bäst på.

 

Här nedan kan du se bilder på slutresultatet av vårt arbete.